Элина Свитолина Марта Костюк Франция Україна спорт РЕЙТИНГ WTA Элина Свитолина Марта Костюк Франция Україна

У ТОП-100 потрапили 5 українок: рейтинг WTA

Сейчас читают: 888
womo.ua

Жіноча тенісна асоціація WTA вперше за два тижні оновила свої рейтинги. Зміни у заліку сталися після завершення другого Грендслему року – Ролан Гаррос.

Про це пише Укрінформ. Зазначимо, що Україна на Відкритому чемпіонаті Франції в основній сітці була представлена шістьма тенісистками в одиночній сітці: Ангеліною Калініною, Мартою Костюк, Лесею Цуренко, Катериною Байндль, Даяною Ястремською та Еліною Світоліною. Читайте також: Найкраща борчиня в історії UFC Аманда Нуньєс завершила кар’єру: деталі Статус першої ракетки України зберігає за собою Ангеліна Калініна.

Тенісистка піднялась у заліку WTA на одну позицію та йде 25-ю. Це повтор її особистого рекорду в рейтингу. Марта Костюк на Ролан Гаррос в одиночному розряді вибула одразу в першому раунді.

Українка піднялася на 35-е місце. Це її особистий рекорд у рейтингу. Читайте також: Українки вибороли медалі під час Світового легкоатлетичного континентального туру Одразу на 21 рядок піднялась Леся Цуренко, яка у Парижі на відмові програла у четвертому раунді.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA