Образ дня новини Каннський кінофестиваль

Українська модель Аліна Байкова влаштувала акцію протесту на Каннському кінофестивалі (ФОТО)

Сейчас читают: 817
hochu.ua

Українська модель і бізнесвумен Аліна Байкова привернула увагу преси на Каннському кінофестивалі. На щорічному кінематографічному заході зірка з'явилася у вбранні з лаконічним написом, адресованим російському диктатору путіну.

Чим закінчився антивоєнний перформанс Байкової - дізнавайтеся на HOCHU.ua!21 травня на Каннському кінофестивалі відбулася прем'єра фільму Кена Лоуча "Старий дуб".

Серед запрошених гостей опинилася українська модель Аліна Байкова, яка є частою гостею публічних заходів за кордоном. Бізнесвумен не стала втрачати можливість і, вийшовши на червону доріжку, знову привернула увагу світового суспільства до російської агресії та війни в Україні.

Читати також Російська модель зганьбилася у Каннах: "фукають" навіть її прихильники (ФОТО) Для свого виходу Аліна Байкова обрала сукню-футболку, на якій красувалося послання президенту рф путіну.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA