Марина Бех-Романчук Сша Норвегия місто Токіо Норвегія місто Осло спорт бронза жінки кар'єра Марина Бех-Романчук Сша Норвегия місто Токіо Норвегія місто Осло

Українська легкоатлетка Марина Бех-Романчук завоювала бронзову медаль: деталі

Сейчас читают: 271
womo.ua

Українська легкоатлетка Марина Бех-Романчук виступила на етапі Діамантової ліги у норвезькому Осло, який відбувся 15 червня, здобувши чергову нагороду — бронзову медаль.

Про це повідомляє НОК України. Зазначається, що Марина Бех-Романчук втретє цього сезону зійшла на п’єдестал пошани «Діамантової ліги». Читайте також: Українська тенісистка виграла стартовий матч на турнірі у США На етапі цієї престижної серії легкоатлетичних змагань, що під назвою «Bislett Games» проходив сьогодні в Осло (Норвегія), українська спортсменка замкнула трійку призерів у потрійному стрибку, показавши у шостій останній спробі свій найкращий результат в поточному сезоні — 14.75 м. Читайте також: Українська легкоатлетка Юлія Чумаченко завоювала золоту медаль Далі стрибнути вдалося лише олімпійській чемпіонці Токіо-2020 Юлімар Рохас з Венесуели (14.91) та кубинці Леяніс Перес Ернандес (14.87 м).

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA