Євген Клопотенко деревня Ляєн їжа новини Євген Клопотенко деревня Ляєн

Сирники Євгена Клопотенка підкорили Бориса Джонсона: політик заявив, що українська кухня — божественна

Сейчас читают: 378
hochu.ua

Український шеф-кухар Євген Клопотенко активно популяризує українську кухню. Ресторатор упевнений, що таким чином він сприяє просуванню позитивного іміджу України у світі.

А заради цього він навіть погодився власним коштом годувати зарубіжних політиків, які приїжджають в Україну. Які страви припали до смаку Борису Джонсону та Урсулі фон дер Ляєн — дізнавайтеся на HOCHU.ua!В інтерв'ю "Апострофу" Євген Клопотенко розповів, як почав свою співпрацю з "Укрзалізницею".

За словами дослідника української кухні, співробітники залізничного оператора намагалися зв'язатися з ним, щоб удосконалити своє меню для VIP-пасажирів.

Ресторатору сподобалася така ініціатива і він погодився власним коштом годувати закордонних політиків.Як стверджує Клопотенко, особисто з гостями України він не обговорював, які страви на них справили особливе враження.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA