Україна Книга ЛГБТК Велика Британія видавництво Україна

У Великій Британії видали книжку «Квір-Україна: Антологія голосів ЛГБТКІ+ під час війни»: подробиці

Сейчас читают: 733
womo.ua

Книга «Квір-Україна: Антологія українських голосів ЛГБТКІ+ під час війни» була виключена із серії книг видавництва Renard Press Ltd.

Про це повідомляється на сайті Renard Press Ltd. Ця книга є фандрейзингом проектом, і всі отримані від продажу суми передаються благодійним організаціям, які підтримують ЛГБТКІ+ людей в Україні. Читайте також: У Британії започаткують щорічну премію для жінок, які пишуть нонфікшн Упорядниками та перекладачами став колектив DVIJKA – дует художників та дослідників, які народилися у Києві та живуть у Лондоні.

Нова робота була спрямована на висвітлення досвіду ЛГБТК+ України та документування квір-історії на території України. Читайте також: Комікс «Своя війна»: художники показали, як працювала українська провідниця у перші дні війни The post У Великій Британії видали книжку «Квір-Україна: Антологія голосів ЛГБТКІ+ під час війни»: подробиці appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA