Україна Росія Статистика діти діти війни зниклі діти діти та війна Україна Росія

Росія вбила в Україні 464 дитини: дані на 10 березня

Сейчас читают: 206
womo.ua

Від початку повномасштабної війни в Україні знайшли 10300 дітей, які вважалися зниклими безвісти. Про це повідомила пресслужба Офісу омбудсмана у Facebook.

Державний портал розшуку дітей «Діти війни» опублікував дані про постраждалих дітей станом на 10 березня 2023 року. За даними Офісу генерального прокурора, під час війни в Україні загинули 464 дитини, поранено 934. Читайте також: Скільки дітей-біженців з України навчається у польських школах та дитсадках За даними Національної поліції України, зниклими вважаються 365 дітей, знайденими — 10300. Читайте також: У школах України хочуть запровадити відеофіксацію уроків За даними Національного інформаційного бюро, з України депортували 16226 дітей, повернули 308. Читайте також: В англійській школі дівчатам заборонили носити спідниці Зазначимо, що за десять днів кількість постраждалих дітей від російської агресії значно зросла: вбитих на три дитини, поранених  на сім дітей, зниклих на 17 дітей, знайдених на 240 дітей, депортованих на п’ять дітей, повернутих на одну дитину. Читайте також: В Ірані пройшла серія отруєнь школярок: подробиці Точну кількість постраждалих дітей встановити неможливо через активні бойові дії та тимчасову окупацію деяких територій України.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA