Україна конкурс діти освіта школярі Україна

Учням 9 класу: КМDШ оголосила конкурс на стипендіальну програму «Випускник»

Сейчас читают: 390
womo.ua

Мережа приватних шкіл КМDШ оголосила про конкурс на стипендіальну програму «Випускник». Стипендіальна програма для учнів 9 класів забезпечить повністю безплатне навчання в 10-11 класі в одній з найкращих приватних шкіл Києва.

Мета програми – допомогти учням вступити до вишу мрії та побудувати успішне майбутнє. Про це повідомляється на сайті КМDШ. Приватна КМDШ (Креативна Міжнародна Дитяча Школа) не тільки надасть якісні знання та підготовку школярам, а й допоможе правильно визначитися з майбутньою професією, вищим навчальним закладом та подальшим життєвим шляхом. Читайте також: У школах України хочуть запровадити відеофіксацію уроків Зазначимо, що участь можуть узяти всі талановиті діти, які мріють навчатися в приватній школі та користуватися усіма її перевагами: інноваційними підходами в навчанні, сучасними лабораторіями, персональним супроводом академічних едвайзерів. Читайте також: Скільки дітей-біженців з України навчається у польських школах та дитсадках Також кандидати повинні мати високу внутрішню мотивацію до навчання, прагнути академічних досягнень, ставити перед собою дослідницькі цілі, мати успішне портфоліо за 2-3 останні роки (підтверджені освітні досягнення, розроблені або реалізовані проєкти), володіти англійською мовою на рівні В1. Читайте також: В англійській школі дівчатам заборонили носити спідниці Конкурсний вступ на стипендіальну програму «Випускник» відбувається за такою процедурою: Розгляд даних вступника на відповідність кандидата умовам відбору, які включають опрацювання: анкети, мотиваційного листа, портфоліо успіху за 2-3 останні роки, що засвідчує освітні та проєктні досягнення, фото (скан-копія) письмової заяви одного з батьків про згоду на обробку персональних даних дитини; Проходження

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA