Україна місто Маріуполь Данія місто Виктория книги Незламні Жінки зі сталі війна в Україні Виктория Покатис Україна місто Маріуполь Данія місто Виктория

«Жінки зі сталі» провели «бойове злагодження», де були презентовані книги «Незламні» та «Очі Маріуполя»

Сейчас читают: 705
womo.ua

Громадська організація «Рада дружин і матерів захисників України «Жінки зі Сталі»» провела масштабний захід, на якому зібралися рідні полонених захисників України, зниклих безвісти або полеглих в боях.

Про це повідомляє спільнота «Жінки зі сталі» у Telegram. Захід пройшов у форматі практичних порад експертів та презентацій двох книг, авторами яких є жінки: «Незламні» Вікторії Покатіс; «Очі Маріуполя» Анастасії Дмитрук.

Фото: Яни Сидоренко і Артема Олімпієва Читайте також: Книга «Незламні» про спротив жінок у війні з російськими загарбниками побачила світ «Незламні» – книга про українок, про силу українського духу, про жіночу єдність, про стійкість в ситуаціях, коли треба покинути домівку й рятувати сім’ю, а потім і країну.

Про якості, які українки відкрили в собі з початком війни, про те, як вони допомагають армії та мріють. Фото: Яни Сидоренко і Артема Олімпієва «Очі Маріуполя» – документальна книга з історіями захисників міста.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA