Китай Статистика діти жінки Китай

У Китаї пропонують заморожувати яйцеклітини самотнім жінкам

Сейчас читают: 629
womo.ua

Оскільки народжуваність у Китаї падає, влада закликає заморожувати яйцеклітини для самотніх жінок. Про це пише Reuters. Член вищого політичного консультативного органу Китаю заявила, що вона запропонує дозволити незаміжнім жінкам доступ до заморожування яйцеклітин як захід для збереження їхньої фертильності після того, як населення країни впало минулого року вперше за шість десятиліть.

Лу Веїн пропонує включити лікування безпліддя в державну систему медичного страхування на майбутній Народній політичній консультативній конференції Китаю (CPPCC), яка розпочнеться 4 березня. Читайте також: росія викрала понад 6 тисяч українських дітей для «політичного перевиховання» Наразі такі методи лікування безпліддя, як екстракорпоральне запліднення (ЕКЗ) і заморожування яйцеклітин, у Китаї заборонені для незаміжніх жінок.

Рекомендації Лу надходять у той момент, коли влада намагається підтримати низький рівень народжуваності за допомогою стимулів, включаючи розширення декретної відпустки, фінансові та податкові пільги на народження дітей, а також житлові субсидії. Читайте також: В англійській школі дівчатам заборонили носити спідниці Минулого року в Китаї був зафіксований найнижчий рівень народжуваності в історії – 6,77 народження на 1000 осіб.

Деякі провінції вже внесли зміни до своїх правил, щоб підвищити народжуваність. Місто в Китаї Цзилінь, яке має один із найнижчих показників народжуваності в країні, змінив свої правила в 2002 році, щоб дозволити самотнім жінкам доступ до ЕКЗ, але це не мало впливу на практику, яка все ще заборонена на національному рівні Національною комісією охорони здоров’я країни. Читайте також: У Японії народжуваність впала до рекордно низького рівня: подробиці У той час як у дев’яти з 10 найбільш

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA