Китай Covid-19 здоров'я коронавірус хвороба Китай

COVID-19 поширився через витік з лабораторії в Китаї, – ФБР

Сейчас читают: 218
womo.ua

Директор ФБР Крістофер Врей заявив, що найбільш імовірною причиною початку пандемії коронавірусу став витік із лабораторії в китайському Ухані.

Про це пише Fox News. В інтерв’ю Fox News директор ФБР Крістофер Врей заявив, що саме Китай, скоріше за все, винен в пандемії коронавірусу. Читайте також: Як покращити психологічний стан дитини під час війни: поради Також Врей додав, що Пекін намагається завадити розслідуванню про походження коронавірусу. Читайте також: На Черкащині зафіксували спалах свинки: захворіли 16 дітей Читайте також: Потрібно знати кожному: топ-5 тілесних практик, які знімають стрес та напруження Нагадаємо: раніше подібного висновку дійшла Національна рада з питань розвідки та чотири інші урядові американські агентства.

Утім ЦРУ досі не оприлюднило свого висновку з цього приводу. The post COVID-19 поширився через витік з лабораторії в Китаї, – ФБР appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA