Китай наука медицина здоров'я Хирургия діти Китай

У Китаї з мозку дівчинки видалили ненародженого близнюка: фото

Сейчас читают: 355
womo.ua

У Китаї плід близнюка хірургічно вилучили з черепа його однорічної сестри. Випадок такої аномалії надзвичайно рідкісний та не перший.

Про це пише Daily Mail. Лікарі Фуданського університету в Шанхаї сказали, що у плода розвинулися верхні кінцівки, кістки та навіть нігті, тобто він, ймовірно, продовжував рости місяцями, перебуваючи всередині своєї сестри в утробі матері. Читайте також: 82% українців вважають, що безпритульних тварин необхідно стерилізувати — дослідження Плід, який мав довжину близько чотирьох дюймів, виявили лише тоді, коли батьки відвезли свою доньку на сканування в лікарню, оскільки у неї була збільшена голова та проблеми з моторикою. Плід у плоді — це медичний термін для рідкісного явища, коли близнюки зливаються разом в утробі матері, і один фізично розвивається в іншому. Читайте також: COVID-19 поширився через витік з лабораторії у Китаї — ФБР Було задокументовано лише близько 200 таких випадків, з яких лише 18 відбулися всередині черепа.

Плід у плоді також виявляли у тазу, ротовій порожнині, кишечнику та навіть мошонці. Читайте також: Потрібно знати кожному: топ-5 тілесних практик, які знімають стрес та напруження Нагадаємо, що в 2017 році  лікарі в Таїланді знайшли трьох братів і сестер всередині черепа ненародженої дівчинки.

Вони сказали, що кожен мав «кілька добре розвинених органів», включаючи нервову, травну та дихальну системи. Вони були з’єднані з рідною сестрою через одну артерію та вену, які, за словами лікарів, були пуповиною. Читайте також: В Україну завезли отруйний сир, що спричиняє важке інфекційне захворювання: подробиці Плід у плоді (FIF) виникає, коли неправильно сформований плід міститься в тілі свого близнюка.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA