курс благодійність навчання жінки

Благодійний проєкт «Незалежні» – навчальний курс для українок у тилу задля допомоги жінкам на фронті

Сейчас читают: 771
womo.ua

На початку весни Ірина Адоніна, багатодітна мама, інфлюенсерка та засновниця благодійного руху “United for Freedom”, який з початку повномасштабної війни активно допомагав українцям, презентує новий проєкт «Незалежні», присвячений жінкам, які відчувають внутрішній неспокій, але мають діяти заради себе та своїх близьких. «Незалежні» – це серія освітніх відео, спікерами яких є жінки, що мають свою історію і досвід в різних сферах.

Розглядається тематика затишку у своєму домі: як сервірувати стіл, як зробити рутину красивою і цікавою не тільки для себе, але й для своїх рідних.

Актуальним питанням є українська мова, адже хтось вже повністю українізувався, а дехто ще тільки вивчає мову. Спеціаліст з державного мовлення допоможе детально ознайомитись з нововведеннями.

Для тих, хто знаходиться за кордоном така інформація теж буде цікавою та корисною, адже після перемоги країна стрімко розвиватиметься, буде багато туристів та нового бізнесу, а українки мають гідно представляти свою країну. Читайте також: В Україні запускають чотири офлайн-хаби для жінок-підприємиць Читайте також: ПОЄДНАНІ: у Дніпрі проведуть 4 години без війни на благодійному заході Проєкт має благодійну основу, аби збільшити допомогу Україні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA