місто Київ Рабство жінки злочини торгівля людьми місто Київ

Як не стати жертвою сексуальної експлуатації під час війни: поради жінкам

Сейчас читают: 707
womo.ua

Поліція Київщини дала поради жінкам, як не стати жертвою сексуальної експлуатації під час війни. Про це розповів начальник поліції Київщини Андрій Нєбитов у ефірі телеканалу «Київ».

За словами Андрія Нєбитова, упродовж 2022-2023 років понад 60 осіб на території Київщини стали жертвами даного злочину. Загалом на території України було зафіксовано 178 фактів торгівлі людьми, з яких у 134 повідомлено про підозру. Читайте також: ООН: Українки ризикують стати жертвами торгівлі людьми У поліції розповіли, що найчастіше  жінок знаходять через інтернет-ресурси в яких головним пріоритетом вказується  пропозиція щодо високої заробітньої плати  для жінок.

Також можуть бути і телеграм канали, в яких також з’являються різні запрошення щодо роботи. Читайте також: Шиття як порятунок: Іспанський бренд одягу дає роботу колишнім секс-працівницям Поліція Київщини радить громадянам бути дуже обережними з повідомленнями про допомогу від іноземців, які пропонують приїхати в іншу країну, як біженець, і там всіляко допомагати і підтримувати, так як будь яка допомога може привести за собою плачевні наслідки.

Трапляються випадки, коли пропонують оплатити переліт і безкоштовне проживання, а потім забирають документи і ніби відпрацьовуй за всі витрати. Що робити жінці, яка стала жертвою секс-торгівлі? У такому випадку поліція Київщини радить звертатися до місцевої поліції, обов’язково у посольство та за можливості сповістити рідних. Читайте також: У Києві відбудеться благодійний ярмарок на підтримку жінок, які пережили сексуальне насильство під час війни Також у поліції прокоментували затримання 21-річної сутенерки, яка продавала українок за кордон і мала з цього великий прибуток. Читайте також: ОБСЄ: Через війну в Україні зростає кількість

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA