Афганістан робота Талибан жінки Афганістан

Світові гуманітарні місії зупиняють роботу в Афганістані після заборони працювати жінкам

Сейчас читают: 823
womo.ua

Щонайменше шість великих іноземних гуманітарних груп заявили, що тимчасово призупиняють свою діяльність в Афганістані після того, як Талібан заборонив жінкам-співробітницям неурядових організацій приходити на роботу.

Про це повідомляє CNN. Згідно з листом Міністерства економіки, надісланого всім ліцензованим неурядовим організаціям, адміністрація Талібану наказала всім місцевим і міжнародним неурядовим організаціям заборонити своїм співробітницям приходити на роботу.

Недотримання вимог призведе до анулювання ліцензій зазначених громадських організацій. «Ми не можемо ефективно працювати з дітьми, жінками та чоловіками, які відчайдушно потребують нашого захисту в Афганістані, без нашого жіночого персоналу.

Поки ми намагаємося отримати ясність щодо цієї заборони, ми призупиняємо наші програми, вимагаючи, щоб чоловіки та жінки могли однаково продовжувати нашу роботу з порятунку життів в Афганістані», — йдеться у спільній заяві організацій Save the Children, Норвезької ради біженців і CARE International, яка була опублікована у неділю.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA