Израиль Украина місто Запоріжжя місто Житомир місто Львов люди Нео Израиль Украина місто Запоріжжя місто Житомир місто Львов

В Україні запускають проєкт GIDNA для допомоги жінкам, які пережили сексуальне насильство

Сейчас читают: 502
womo.ua

В Україні запускають проєкт психологічної допомоги GIDNA — для жінок, які зіткнулися з сексуальним насильством російських військових або стали його свідками.

Ініціатором проєкту є фонд Future for Ukraine, який залучив 11 психотерапевток із багаторічним практичним досвідом. Усі вони проходили спеціальне навчання щодо роботи з травмою сексуального насильства у колеги Рут Дорум з «Ізраїльської коаліції травми» (Israel Trauma Coalition), яка була створена для допомоги громадам в Ізраїлі та у всьому світі долати ментальні наслідки різного роду катастроф, зокрема, війн.

Жінка, яка пережила сексуальне насильство, може анонімно звернутися на сайт проєкту, заповнити анкету та отримати курс із 10 консультацій.

Їх можуть надавати онлайн: з увімкненою камерою або без — за бажанням жінки. Також жительки Києва, Дніпра, Житомира, Запоріжжя, Львова, Одеси, Миколаєва, Чернівців та Харкова можуть відвідати психотерапевта особисто на офлайн-сесіях.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA