Книга жінки

Валерія Іонан увійшла в книгу «Довговічне надбання», присвячену 25 надихаючим жінкам та їх новаторським історіям

Сейчас читают: 669
womo.ua

До 25-річчя платформи Priceless вийшла книга «Lasting Legacy — Honoring 25 Visionaries to Celebrate 25Years of Priceless» з історіями видатних художниць, науковиць, політичних діячок та підприємиць з усього світу.

Однією з героїнь проєкту стала Валерія Іонан, заступник Міністра цифрової трансформації України. Про це повідомляє пресслужба Mastercard. Читайте також: Business Wisdom Summit 2023: жіночий успіх набирає обертів Зазначимо, що книга «Lasting Legacy — Honoring 25 Visionaries to Celebrate 25Years of Priceless» (Довговічне надбання.

Історії 25 візіонерок на честь 25-річчя платформи Priceless)  висвітлює надихаючі історії жінок-лідерок зі сфери мистецтва, спорту, політики, готельного бізнесу, фінансових сервісів та інших. Читайте також: Український прорив 2: ЗСУ отримають інфраструктуру, що забезпечує гендерну повагу до військовослужбовиць в рамках мандату ООН «Жінки, мир та безпека» Повний список жінок, історії яких представлені в книзі: Лайла Мостафа Абдуллатіф, генеральна директорка Emirates Nature-WWF Зайнаб Аль-Екабі, параспортсменка Нежа Алауї, засновниця, авторка, експертка і генеральна директорка Women Choice Сара Байдун, засновниця та креативна директорка Sara’s Bag Її Високоповажність д-р Аіша Бінт Бутті Бін Бішр, цифрова магнатка, віцеголова Ради директорів Emaar з розвитку та колишня генеральна директорка-засновниця Smart Dubai Дженніфер Бландос, засновниця та генеральна директорка Female Fusion Ола Дудін, співзасновниця та генеральна директорка BitOasis Нона Гапріндашвілі, гросмейстерка з шахів Валерія Іонан, заступник Міністра цифрової трансформації України Джессіка Кахаваті, модель, підприємиця та меценатка Ройя Хадже, заступниця генерального директора та керівниця відділу карток і платежів

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA