косметика бренд маркетинг жінки свято

ТОП-10 б’юті-подарунків від українських брендів на 8 березня

Сейчас читают: 414
womo.ua

В Україні навколо 8 березня точаться суперечки. Одні хочуть залишити його вихідним днем, інші зробити робочим або ж скасувати свято.

Нагадаємо, що нещодавно у застосунку «Дія» провели опитування, в якому взяли участь понад 2,1 мільйона людей. Серед них більш ніж 1,3 мільйона проголосували за те, щоб залишити 8 березня вихідним, 703 тисячі 347  хочуть зробити 8 березня робочим днем, а понад 110 тисяч 164 українці не визначилися.

Ми ж вирішили до Міжнародного жіночого дня звернути увагу на б’юті-ринок України, який щороку поповнюється новими брендами, які здатні скласти гідну конкуренцію відомим західним виробникам. Читайте також: Науці потрібні жінки: до 25-річчя L’Oréal-UNESCO оголосили про програму для жінок-науковиць WoMo обрав 10 українських брендів, які випускають доглядову та декоративну косметику для обличчя, тіла й волосся, а також інші продукти, які зацікавлять жінок. Joko Blend Український бренд натуральної косметики Joko Blend має універсальні засоби для догляду за шкірою обличчя будь-якого типу, що містять велику кількість мінералів, вітамінів, солей, поживних речовин та йод.

Це альгінатні маски. Альгінатні маски чинять заспокійливу, очищувальну і зволожувальну дію та сприяють виведенню токсинів. Після їх використання покращується мікроциркуляція крові, відтік лімфи та постачання кисню, активізуються захисні властивості шкіри та нормалізується робота сальних залоз. Читайте також: У «Дії» провели опитування стосовно 8 березня: результати Альгінатна маска з гіалуроновою кислотою інтенсивно зволожує, пришвидшує оновлення клітин епідермісу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA