діти психологія діти війни Мінреінтеграції діти та війна дитяча психологія

Як підтримати дитину, батьки якої на фронті: поради від Мінреінтеграції

Сейчас читают: 477
womo.ua

Декілька порад від Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, що допоможуть дитині легше пережити розлуку та хвилювання. Читайте також: В Україні створили перший освітній чат «На Урок» на основі штучного інтелекту Зазначається, що дітям непросто дати собі раду, коли близькі йдуть захищати Україну.

Тому їм потрібна особлива підтримка. Читайте також: Учням 9 класу: КМDШ оголосила конкурс на стипендіальну програму «Випускник» Декілька порад, які допоможуть дитині легше пережити розлуку і хвилювання: Намагайтеся підтримувати контакт дитини з рідними телефоном, через месенджери тощо.

За можливості обмінюйтеся фото та відео. Відстежуйте, що дитина бачить і чує з новин, обговорюйте це. Вона має право знати, що відбувається, але слідкуйте, щоб інформація не була надто шокуюча.

Частіше запитуйте, що вона відчуває і чим ви можете зарадити. Не завантажуйте гуртками, аби відволікти її. Це може призвести до ще більшого стресу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA