Сша кіно фільми для жінок Сша

Що подивитись на вихідних: три успішних екранізації із захопливим сюжетом від однієї авторки

Сейчас читают: 844
womo.ua

Памела Флінн  Памела Флінн Памела Флінн — відома американська письменниця і журналістка, яка мріяла пов’язати свою кар’єру із кримінальною журналістикою.

Проте незабаром вона зрозуміла що немає до поліцейського репортажу ніякого хисту. Фанати її творчості зовсім не погодяться із відсутністю талану до кримінального жанру, адже три її книги не просто екранізовані, а мають безліч нагород.

Навіть асоціація письменників криміналістів нагородила один з її романів. Свою майстерність Памела пояснює 15-тю роками роботи в журналістиці, в одному інтерв’ю вона зазначила: «Я б не могла написати роман, якби спочатку не була журналістом, тому що це навчило мене, що немає ніякої музи, яка зійшла б і подарувала настрій писати.

Ти просто маєш це зробити та все». Авторка працює у жанрах містичного та детективного трилеру то ж почнемо із №1 у списку бестселерів художньої літератури у твердій обкладинці.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA