Англия місто Маріуполь Польща Дія.Бізнес бізнес Європа ринок проєкт Англия місто Маріуполь Польща

У Польщі презентували каталог українських виробників

Сейчас читают: 330
womo.ua

Малий та середній український бізнес вийде на європейський ринок. Наразі «Дія.Бізнес» презентував Каталог українських виробників у Варшаві.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства цифрової трансформації. Читайте також: Оскар 2023: повний список номінацій та переможців Зазначається, що за програмою підтримки малого та середнього бізнесу України першою країною для експорту українських продуктів стане Польща.

20 українських компаній перемогли в конкурсі й уже презентували свою продукцію польським партнерам. Читайте також: Історія про незламність: родина з Маріуполя відкрила ще одну пекарню на Тернопільщині Від команди проєкту та партнерів підприємці отримають: базовий аналіз продукту для виходу на ринок нової країни, юридичну підтримку, допомогу з брендування для участі в онлайн-кампанії, а також супровід в адаптації до ринку Польщі. Читайте також: «Жінки зі сталі» провели «бойове злагодження», де були презентовані книги «Незламні» та «Очі Маріуполя» Пілотна програма ініційована Міністерством цифрової трансформації, Офісом з розвитку підприємництва та експорту, національним проєктом із розвитку підприємництва «Дія.Бізнес», у співпраці з Abt Britain, Київською школою економіки та за підтримки уряду Великої Британії.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA