благодійність взуття донат Землячки війна Росії проти України

ГО «Землячки» зібрали 3 млн гривень на взуття для українських захисниць

Сейчас читают: 288
womo.ua

ГО «Землячки», яка займається допомогою жінкам-військовим, відправляючи захисницям жіночу військову форму, зібрали 3 млн гривень на закупівлю військового тактичного взуття для захисниць. Читайте також: «Землячки» запустили флешмоб проти участі російських спортсменів в Олімпіаді-2024 Зазначається, що збір тривав з 1 лютого по 8 березня і проходив під хештегом #красапереможе.

В рамках ініціативи кожний з учасників проводив активності для збору донатів, які були перераховані в ГО Землячки на закупівлю тактичного взуття для жінок в силах оборони України. Читайте також: ГО «Землячки» запустили лінію з психологічної підтримки захисниць До збору долучились: мережа салонів краси Backstage, медична бьюті клініка Method Clinic, професійний косметичний бренд Medik8, професійна корейська косметика Ramosu, мережа салонів лазерної епіляції LaserVille, бренд натуральної косметики ручної роботи DUSHKA, медичний центр лікаря Ольги Римаренко Rymarenko Clinic, платформа для навчання і розвитку спеціалістів естетичної медицини Academy of Advanced Aesthetics з косметикою Rejuran, рослинна космецевтика українського виробництва Rosabella, натуральна косметика Cream.ki, бренд одягу Cover.apparel.

ua та інші. Фото: ГО «Землячки» Читайте також: ГО «Землячки» зібрала 12,6 млн грн на пошиття 2000 комплектів зимової форми для захисниць Також слід зазначити, що до збору доєднались українські IT компанії, яким вдалося зібрати понад 2 млн гривень.

Більш ніж пів мільйона гривень задонатили небайдужі українці через інстаграм ГО «Землячки». The post ГО «Землячки» зібрали 3 млн гривень на взуття для українських захисниць appeared first on WoMo.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA