Украина Латвія марафон жінки війна в Україні права жінок Украина Латвія

В Україні відбудеться світовий марафон щодо захисту прав і свобод українських жінок

Сейчас читают: 272
womo.ua

27 та 28 березня 2023 року відбудеться марафон W2U (Women to Ukraine), де обговорюватимуть шляхи захисту й розширення прав і можливостей українських жінок.

Про це повідомляє пресслужба W2U. 24-годинна конференція у змішаному форматі, присвячена оновленню Національного плану дій 1325, піднімаючи тему включення порядку денного WPS до Плану відновлення України, а також вплив війни на жінок як в Україні, так і за кордоном та наслідки для гендерної рівності з довгострокової перспективи. Читайте також: У Південній Кароліні хочуть запровадити смертну кару для жінок, які зробили аборт Читайте також: На власну справу: українські ветерани можуть отримати гранти до 1,5 млн грн Метою цієї конференції є підтримка, розширення прав і можливостей українських жінок завдяки залученню до дискусії міжнародних експертів. Читайте також: Мама «азовця» Ірина Юрченко стала героїнею коміксу За 24 години учасники матимуть можливість почути понад 65 спікерів з 15 країн світу. Серед спікерів: Катерина Левченко (урядова уповноважена з питань гендерної політики, Україна), Ірен Фелін (спеціальна представниця Генерального секретаря НАТО з питань жінок, миру та безпеки), Олександра Матвійчук (Голова «Центру громадянських свобод» (ЦГС), лауреатка першої Нобелівської премії, Україна), Вінета Кляйне (директорка Центру інформації та документації НАТО в Україні, Латвія), Марта Чумало (заступниця директора та психолог ГО «Центр «Жіночі перспективи», лауреатка шведської Премії Улофа Пальме 2023, Україна), Катерина Черепаха (президентка ГО «Ла Страда-Україна», Україна), Катерина Ілікчієва (к.ю.н., доцент, адвокат, Голова ГО «Еволюція успіху», Україна), Світлана Бабенко (доцентка, керівниця магістерської програми гендерних досліджень з подвійним дипломом

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA