стосунки психологія підлітки «Фонд Маша»

Що таке «вік згоди» і як правильного говорити з дівчатами-підлітками про стосунки з дорослими чоловіками

Сейчас читают: 763
womo.ua

Марина Діденко, PhD у галузі психології, методологиня проєкту фізичної та психічної самооборони для дівчат-підлітків «Смілива» Днями український інтернет сколихнуло обговорення скандального випуску проєкту «Вагітна в 16», де розповідається історія дівчинки, яка в 15 років почала стосунки з 32-річним вчителем інформатики.

І народила від нього дитину. Глядачів обурила ця ситуація, бо, за словами героїні, вона не була готова до інтимного зв’язку з чоловіком, але погодилася, бо розуміла його «потреби».

Разом з методологинею проєкту фізичної та психічної самооборони для дівчат-підлітків «Смілива», PhD у галузі психології Мариною Діденко ми розібрали, що таке «вік згоди», «згода на секс», і як батькам говорити з доньками про стосунки з чоловіками.

Багатьом дівчаткам може бути приємно, коли на них звертає увагу більш досвідчений і старший чоловік. Цим можна похизуватися перед подружками, це розширює можливості проведення спільного часу (кіно, ресторан).

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA