Сша Вашингтон фільми кіно кінопрокат постер сюжет трейлер фільму Сша Вашингтон

«Дивотріп» у травні вийде в український прокат: все що варто знати про фільм

Сейчас читают: 517
womo.ua

В український прокат цієї весни виходить фільм режисера Шона Прайса Вільямса  «Дивотріп» (The Sweet East). У стрічці розкажуть про дівчину, яка вирушила в мандрівку містами США.

Опубліковано офіційний український трейлер роуд-муві «Дивотріп» а також постер та кадри зі зйомок. Прем’єра фільму в українських кінотеатрах відбудеться 2 травня 2024 року. Читайте також: Що дивитись на Netflix у квітні 2024 року: 43 найочікуваніших фільмів та серіалів Про що фільм «Дивотріп»?

Сюжет коротко У центрі сюжету — молода Ліліан, яка потрапила у Вашингтон зі шкільною екскурсією. Відокремившись від однокласників, дівчина рушає у власну мандрівку містами й лісами східного узбережжя США.

У своїй подорожі сучасною Америкою дівчина зустрічає різних людей, що називають цю країну своєю домівкою: від прихильників вищості білої раси та ісламських радикалів до неопанків. «Дивотріп» — офіційний трейлер український: Факти про фільм «Дивотріп» 2024 року:  Фільм «Дивотріп» став режисерським дебютом для незалежного оператора Шона Прайса Вільямса, який знімав, до прикладу, «Гарні часи» братів Сефді.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA