ЗСУ вибір редакції

Кожен чоловік хоче відчувати себе потрібним, бажаним та очікуваним вдома: лауреат Шевченківської премії Дмитро Лазуткін про жіночі тригери, які впливають на бойовий дух ЗСУ

Сейчас читают: 827
womo.ua

Журналіст, поет, цьогорічний лауреат Шевченківської премії за збірку віршів «Закладка», а нині військовослужбовець 59-й окремої мотопіхотної бригади Дмитро Лазуткін викликає довіру завдяки своїм прямим відповідям навіть на найскладніші питання.

Саме тому портал Womo.ua запросив Дмитра до розмови не лише про поезію, одним з завдань якої є лікувати душі, але й про ті тригери, які підкошують бойовий дух наших захисників.

Як знайти нові сенси для життя, коли родина втрачена на окупованій території? Заради чого військовослужбовець ризикує своїм єдиним життям та здоров’ям, якщо сім’я не збирається повертатись з-за кордону?

Відповіді вас примусять замислитись. Чи були ви готові до висунення своєї збірки «Закладка» на Шевченківську премію? Висунення на Шевченківську премію було для мене доволі несподіваним, тому що я знаходився під час висування на полігоні у складі 47 окремої механізованої бригади.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA