Мода українська мода українські бренди одяг бренд одягу бренди одягу

Спортивний одяг на весну: нові колекції повсякденого одягу для чоловіків та жінок

Сейчас читают: 281
womo.ua

Спортивний стиль вже став невідʼємною частиною стиля кожного із нас. Спортивний одяг нам потрібен для заняття спортом, дому, прогулянки та навіть побачень чи ділових зустрічей, адже модниці вміють поєднувати класику та спортивні речі.

Сьогодні хочемо розповісти про бренди, які вміють компонувати та створювати спортивні речі, які можна вдягти на будь-яку подію.

Ми зібрали добірку українських брендів, які випустили нові весняні колекції спортивних речей. Читайте також: Трендові сумки для жінок на весну-літо: топ-20 пропозицій від українських брендів rtm Український бренд одягу, який має колекцію спортивних комбінезонів і костюмів.

Вироби відшиваються за індивідуальними мірками з італійського спортивного біфлексу. Попри базову палітру кольорів, дизайн досить акцентний, що вирізняє бренд поміж інших. KATSURINA Український бренд Katsurina презентував на весну безліч повсякденного одягу: футболки, кофти, штани, бомпери тощо.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA