місто Вікторія Україна місто Софія книги війна в Україні читання вибір редакції місто Вікторія Україна місто Софія

Збірка поезій Вікторії Амеліної вийде у «Видавництві Старого Лева»

Сейчас читают: 162
womo.ua

«Видавництво Старого Лева» випустить над поетичною збіркою «Свідчення» загиблої української письменниці Вікторії Амеліної. Ініціатором укладання збірки виступили подруги Вікторії Амеліної разом з Софією Челяк, яка виступила упорядницею збірки.

Про це перекладачка й програмна директорка «Форуму видавців» розповіла на своїй сторінці у Facebook. Велику допомогу у підготовці надав чоловік Вікторії Олександр Амелін.

Над ілюстраціями працював Данило Мовчан, і цей вибір не був випадковим. Ілюстрація Данила Мовчана. Фото: facebook.com/sofiachelyak У збірці планують зробити хронологію подій, в основу яких взяли листування Софії з Вікторією. Читайте також: «За свободу слова».

Вікторію Амеліну посмертно відзначили Премією норвезької асоціаціі письменників Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram The post Збірка поезій Вікторії Амеліної вийде у «Видавництві Старого Лева» appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA