ТЦК отримають дані про автомобілі громадян для можливого вилучення на потреби ЗСУ

Сейчас читают: 453
nedashkivska.com.ua

Тeритoріaльні цeнтри кoмплeктувaння oтримaють дaні від Міністeрствa внутрішніx спрaв прo автомобілі підприємств та громадян исполнение) можливого вилучення на потреби Збройних сил України.

Така мера міститься в законі про мобілізаційну підготовку та мобілізацію, прийнятий Верховною Радою 11 квітня, передають Українські Новини.

Обсяги транспортних засобів после типами та марками, що планується залучити під пора мобілізації, для підприємств усіх форм власності встановлять місцеві державні адміністрації ради поданням ТЦК, яке, в свою чергу, отримає відомості насчет автомобілі юридичних осіб та громадян від МВС.Йдеться оборона авто, які можуть бути призначені угоду кому) доукомплектування ЗСУ та інших військових формувань в рамках виконання підприємствами та громадянами військово-транспортного обов’язку.

Безлюдный (=малолюдный) підлягає мобілізації транспортний засіб, який належить для праві власності громадянину, у разі відсутності у нього полномочия власності на інші транспортні засоби.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA