Сша Антарктида жінки насильство новини світу розслідування Сша Антарктида

Працівниці в Антарктиді скаржаться на часті домагання й сексуальне насильство: подробиці

Сейчас читают: 788
womo.ua

Жінки, які працюють в науково-дослідної станції США «Мак-Мердо» в Антарктиді повідомляють про систематичні випадки сексуального домагання та насильства боку своїх колег-чоловіків.

Про це пише Associated Press. Зазначається, що у 2022 році Національний науковий фонд (федеральне агентство, яке здійснює нагляд за Антарктичною програмою США) опублікував звіт, в якому повідомлялося, що 59% жінок зазнали домагань або нападів під час роботи, а 72% жінок відповіли, що неналежна поведінка є проблемою в Антарктиці. Читайте також: Домагання, дискримінація і сексизм: з чим стикаються жінки-військові в армії США — дослідження Associated Press провели розслідування й виявили, що скарги працівниць на домагання чи напади не сприймали серйозно, унаслідок чого на робочому місці формувалася ворожа для жінок атмосфера.

Всі скарги жінок про сексуальне домагання та насильство ігнорували. В окремих випадках жінок звільняли або відзивали, а більшій частині потерпілих приходилося працювати зі своїм кривдником далі. Читайте також: Українська військовиця розповіла про сексуальні домагання в ЗСУ: реакція Міноборони Після публікації звіту Національного наукового фонду випадки насильства на станції не припинилися.

За п’ять місяців одна з працівниць розповіла, що її колега, Стівен Бінеман, притиснув її до землі й душив, поклавши ногу їй на горло.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA