Україна жінки успішні жінки успішна жінка Україна

Новою міністеркою культури та інформаційної політики може стати Юлія Федів: подробиці

Сейчас читают: 320
womo.ua

Новою міністеркою культури та інформаційної політики України може стати колишня очільниця Українського культурного фонду Юлія Федів.

Вона уперше прокоментувала своє ймовірне призначення. Про це повідомляє перший заступник голови комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Ярослав Железняк, додавши, що голосування відбудеться уже на наступному тижні. Читайте також: Новий сексиський скандал!

Екснардеп від «Свободи» Павло Кириленко порівняв жінок-поліцейських з повіями Колишня директорка Українського культурного фонду, а нині координаторка ЮНЕСКО з питань культури прокоментувала своє ймовірне призначення на міністерську посаду: Читайте також: Тейлор Свіфт встановила рекорд на Spotify: подробиці Додамо, що з початку незалежності України лише дві жінки обіймали посади міністерок культури.

Це акторка Лариса Хоролець (1991–1992) і співачка Оксана Білозір (лютий–жовтень 2005). На наступному тижні стане відомо, чи очолить Юлія Федів Мінкульт.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA