Україна ООН війна житло біженці українські біженці Генасамблея ООН Україна

За цей рік ООН допомогла з прихистком понад 1,5 млн українців: подробиці

Сейчас читают: 338
womo.ua

Джон Вейн, координатор Кластера ООН з питань житла та непродовольчих товарів в Україні повідомив, що з початку повномасштабного вторгнення росії ООН забезпечила гуманітарну допомогу та прихисток для 1,6 млн українців.

Про це він заявив в інтерв’ю Укрінформу. Читайте також: В ООН назвали кількість людей, які мешкають в Україні станом на 2023 рік Він зауважив, що цього року підрозділ ООН планує допомогти 3,3 мільйона українців, кошторис на всі ці заходи становить 525 млн доларів.

Загалом Кластером виявлено 8,3 мільйона людей в Україні, які потребують допомоги та притулку. Читайте також: Жінки-делегати поскаржилися на домагання на кліматичних переговорах ООН Читайте також: ООН: через агресію рф в Україні загинули понад 9 тисяч цивільних Як повідомлялося, Україна у 2023 році залучила 30 млрд дол.

підтримки від міжнародних партнерів. The post За цей рік ООН допомогла з прихистком понад 1,5 млн українців: подробиці appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA