місто Софія місто Львів Скандал інклюзивність подорож ПАТ Укрзалізниця місто Софія місто Львів

«Укрзалізниця» потрапила в черговий скандал через відсутність інклюзивного вагона: подробиці

Сейчас читают: 797
womo.ua

Українка Софія Грубова, яка має інвалідність, мусила подорожувати у звичайному вагоні, без можливості вийти до вбиральні 18 годин.

Про це пише «Суспільне». Зазначається, що Софія Грубова їхала потягом Львів – Дніпро. Вона пересувається на кріслі колісному, тому завчасно купує квитки в спецвагонах.

Однак під час останньої подорожі Софії довелося повертатися додому у звичайному вагоні, де вона не мала можливості вийти до вбиральні. Читайте також: Укрзалізниця кататиме ретро-потягом у Києві Читайте також: Укрзалізниця в пілотному режимі запустила жіночі купе: подробиці та маршрути До цього, за словами Софії, за останні пів року подорожей подібних проблем вона не мала.

В «Укрзалізниці» пояснили, що виникла позаштатна ситуація, через яку змінився маршрут потягу з інклюзивним вагоном. Читайте також: Влада досі асоціюється з чоловіками.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA