Концерт благодійність війна військові програма

Свій 20-річний ювілей ТЦ Gorodok Gallery присвятить допомозі військовому шпиталю: подробиці

Сейчас читают: 557
womo.ua

16 вересня київський ТЦ Gorodok Gallery відмічає свій двадцятий День народження концертом Світлани Тарабарової та безліччю розваг для гостей з благодійними цілями та вільним входом.

ТЦ Gorodok Gallery готується відмітити свій двадцятирічний ювілей 16 вересня грандіозним святом з іграми, розіграшами, квестами, концертами і розвагами для всієї родини та збором коштів для Першого добровольчого мобільного шпиталя імені Миколи Пирогова.

Святкування починається з 12.00 за адресою проспект Степана Бандери, 23, ТЦ Gorodok Gallery. Вхід вільний. Серед всіх, хто зареєструвався за посиланням тут, буде проходити розіграш класних подарунків!

За 20 років виросло не одне покоління киян, для яких ТЦ Gorodok Gallery став частиною їх особистої історії. На своє двадцятиріччя ТЦ Gorodok Gallery готує для своїх відвідувачів купу приємних сюрпризів і подарунків, а благодійною метою свята є збір на Перший добровольчий мобільний шпиталь імені Миколи Пирогова.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA