медицина Велика Британія жінки насильство дослідження

Британські хірургині скаржаться на сексуальні домагання на робочому місці: подробиці

Сейчас читают: 630
womo.ua

Британські жінки-хірурги заявляють про сексуальні домагання, а в деяких випадках — зґвалтування з боку колег-чоловіків. Деякі випадки насильства над жінками були під час операцій.

Про це пише BBC. Зазначається, що Національна служба охорони здоров’я Великої Британії (National Health Service, NHS) провела велике дослідження, в якому з’ясувалося, що в британських лікарнях існує практика жорстокого поводження зі стажистками з боку старших хірургів-чоловіків. Читайте також: Працівниці в Антарктиді скаржаться на часті домагання й сексуальне насильство: подробиці Відомо, що сексуальні домагання в лікарнях Британії продовжуються протягом 5 років.

Жінки бояться розповідати про це публічно, аби не втратити роботу та не нашкодити своїй кар’єрі. Також медикині не вірять, що Національна служба охорони здоров’я вживе відповідних заходів. Читайте також: В Іспанії жінки почали масово повідомляти про особистий досвід сексизму: деталі Проте журналістки знайшли жінок, які наважилися розповісти про пережите на робочому місці.

Одна із жінок розповіла, що стала жертвою зґвалтування. Інша жінка розповіла, як зазнала сексуального насильства в операційній в присутності інших колег.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA