Украина Украина

Пошук інвестицій у кризу, нейромаркетинг та важливість партнерств: про що розкажуть спікери GET Business Festival

Сейчас читают: 840
womo.ua

Як малому бізнесу зміцнити позиції у пост-пандемійний час? Чому у соло-гравців набагато менші шанси на успіх, ніж у тих, хто об’єднується в бізнес-екосистеми та будує партнерства?

Як змінилися маркетинг-вектори компаній? Про це та багато іншого вже 14 липня на GET Business Festival розкажуть 70 топових бізнес-фахівців.

Ми щодня доповнюємо список спікерів та хочемо поділитися актуальною інформацією щодо цінності, яку отримає кожен підприємець та профільний фахівець, долучившись до GET Business Festival. Хто поділиться досвідом?  директор з продажу та абонентського обслуговування Vodafone Ukraine Євген Булах, директор з розвитку Binotel Павло Флейшер, генеральний директор Red Bull Україна Тетяна Лукинюк,  співзасновник і керівник Liki24.com Антон Авринський,  ІТ бізнесмен, президент Європейської асоціації програмної інженерії EASE Владислав Савченко,  співвласник «Планета кіно» Дмитро Деркач, маркетинг-директор Rocket Олег Любарець, співзасновник міжнародного IT фудтех-стартапу Choice і

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA