Отримайте 100 тисяч гривень на розвиток свого бізнесу на GET Business Festival

Сейчас читают: 897
womo.ua

Щороку GET Business Festival об’єднує тисячі представників малого та середнього бізнесу для обміну досвідом, партнерства та спільного пошуку рішень на актуальні виклики.

Але GET Business Festival 2021 буде особливим!  Бізнес/медіа бюро Ekonomika+ завжди підтримувало розвиток малого та середнього бізнесу в Україні, адже це — фундамент економіки кожної успішної країни.  В часи змін бізнес особливо потребує підтримки.

Ми це розуміємо, тому вирішили цього року заохотити перспективні проєкти, не лише зосередивши на одному майданчику 70 бізнес-практиків, але й надати можливість малим підприємцям виграти 100 тисяч гривень на розвиток власної справи.

Участь у конкурсі за призовий фонд можуть взяти усі охочі представники малого бізнесу з діючим проєктом.  Як взяти участь у конкурсі?  Треба подати заявку. Охочі позмагатися за грошовий приз мають заповнити анкету учасника до 25 червня включно, розповівши про свій бізнес редакції видання delo.ua.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA