Василий Хмельницкий Украина Василий Хмельницкий Украина

Чому бізнеси виходять за межі звичних бізнес-моделей. Головні інсайти GET Business Festival 2021

Сейчас читают: 430
womo.ua

14 липня на найбільшому фестивалі малого та середнього бізнесу GET Business Festival зібралися три тисячі учасників. Вони отримали стратегії топових практиків UFuture, Vodafone Ukraine, ДТЕК, МАУ, АВК, FAVBET та інших великих компаній, долучилися до безкоштовних бізнес-консультацій та нетворкінгу.

Понад 70 провідних бізнес-практиків ділилися досвідом на чотирьох сценах за тематичними потоками: маркетинг, піар, фінанси та HR.

Місцем проведення фестивалю став Pochayna Event Hall. Хедлайнером заходу був засновник холдингу UFuture Василь Хмельницький. Він поділився п’ятьма принципами, як розвивати себе і бути успішним: шукати правильне оточення, навчатися протягом усього життя, дослухатися до альтернативних думок, впроваджувати отримані знання та обов’язково ділитися досягненнями.   «Я скажу свою формулу.

Має бути мрія. Після неї йде мета — без неї мрія не працює. Потім — дія. А потім — успіх. А далі що? Нова мрія. Вона просто більша!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA