декрет Гендерний баланс гендерное неравенство

Рівність, жінки 45+ та декретні відпустки: Як гендерний баланс впливає на прибуток компаній розповіли спікери HR Wisdom Summit-2021

Сейчас читают: 619
womo.ua

У провідних компаніях світу вже давно вибудовують інфраструктуру для найму жінок — облаштовують на робочих місцях кімнати для грудного вигодовування та вводять менеджерів Diversity, які опікуються тим, щоб у компанії не було дискримінації чи утисків через гендер.

Результати дослідження Bloomberg у 2021 році кажуть про те, що вже понад 60% компаній мають такі офіси та менеджерів. А що ж в Україні, чи все ще жінки мають на 20% нижчу зарплату, табу на керівні посади та страх звільнення після декретної відпустки?

Чи відносяться всі ці упередчення до сучасних українських компаній, розвполіли спікери на 29 вересня HR Wisdom Summit-2021 .  «У світі часто досліджується гендерний дисбаланс та йде загальний тренд на те, щоб його відновити», — розповідає експертка у галузі бізнес-аналітики, розвитку та корпоративного управління, Chief Governance Officer холдингу “Techiia” Людмила Ткач-Ключник. За цьогорічним дослідженням організації Grant Thornton, щороку приріст жінок на керівних посадах близько

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA