Сша Украина Канада Сша Украина Канада

Koktebel Jazz Festival: організатори оголосили детальний лайн-ап фестивалю

Сейчас читают: 289
hochu.ua

Цьогорічний Koktebel Jazz Festival пройде на Арабатській Стрілці з 29 серпня по 2 вересня і спробує новий для себе формат творчих резиденцій.

Деталі — в нашому матеріалі.Джаз Коктебель оголосив лайн-ап, який як і у всіх інших українських фестивалів через карантинні обмеження, підбирався більшою частиною з українських музикантів.

Ще однією фішкою лайн-апу Koktebel Jazz Festival цього року стане акцент на новій українській музиці. Відбір на Open Music Resedence проводився дуже прискіпливо і останні учасники, гурт TemberBlanche, були обрані на великій Koktebel Jazz Festival Pre-party на Нижньоюрківській.

Серед хедлайнерів фестивалю — Вагоновожатые, Гурт [О], AFRO DVIZH, OTOY, Atomic Simao.У Jazz&Blues відділенні виступлять: Ketrah (Canada-Ukraine), Heidi Rae and The Spectrum (USA), Cherkasy Jazz Quintet, Павло Ігнатьєв та Катіко Пурцеладзе, Royal Band, Vera Arnot project, Modern Times, Artur Lenivenko trio, Soloviov band, Майк Кауфман-Портников, Віктор Соломін project, Atmawinds,

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA