Де бізнесу шукати гроші та інвестиції: Стратегії спікерів GET Business Festival 2021

Сейчас читают: 188
womo.ua

Окремий потік GET Business Festival був присвячений фінансам, бізнес-ідеям та інноваціям. Керівники топових компаній та провідні фінансові фахівці розповіли, де бізнесу шукати гроші для розвитку та поділилися інструментами інвестиційної грамотності.

Партнер бізнес-потоку — OLX. Яким має бути лідер-керівник нового часу, розповів засновник платформи відкритих інновацій Reactor.ua Євген Саранцов. «Оскільки умови, в яких працює керівник, змінилися (менше менеджерів, більше звітів, менше адміністративної роботи), з’являється «нова модель» боса.

Це бос-тренер, а не диктатор, наставник, але не обов’язково з досвідом продажів або програмування. Там, де попередні лідери прагнули виділитися, ці менеджери успішно налагоджують співпрацю.

Ймовірно, що вони будуть молодшими з меншим досвідом роботи в галузі». Покрокову стратегію збільшення прибутку надав директор з розвитку Нової пошти Олексій Тараненко.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA