Валерия Заболотная Валерия Заболотная

Розуміння людей — найсильніша компетенція: інсайти спікерів потоку HR на GET

Сейчас читают: 747
womo.ua

Яка вона нова роль HR-спеціаліста у компаніях майбутнього, якими компетенціїями та навичками має володіти сучасний лідер, а також про управлінські рішення, які підвищують ефективність роботи команди, розповіли спікери потоку «Менеджмент та HR Marathon» головного фестивалю для малого та середнього бізнесу GET Business Festival 2021.

Публікуємо найважливіші інсайти потоку.  «Розуміння людей — найсильніша компетенція» — сказав відкриваючи  потік Digital HR-експерт Майк Притула.

За його словами HR-фахівець сьогодні — це кадровик, менеджер, стратег, бізнес-партнер, co-founder та навіть founder. Майк вважає, що серед інструментів, які допоможуть досягти найкращих результатів обовязковими є вміння управляти системами автоматизації, бути провайдером People Service, IoT, Machine Learning.

Digital HR-експерт Майк Притула Аналітикою ринку праці поділилася Communication Manager robota.ua Юлія Далібук. За її словами, роботодавцям доведеться підлаштовуватися під сучасні реалії, враховувати соціальні

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA