Понад 40 локацій: мапа ковзанок та новорічних ялинок Києва щоденно поповнюється

Сейчас читают: 271
womo.ua

Ентузіасти, які досліджують святковий столичний простір, створили новорічну мапу місць, де встановлені ялинки та залиті ковзанки.

Про це інформує ЛУН Місто. Зазначається, що зараз на мапі вже позначено понад 40 локацій, розрахованих на дитячу аудиторію. Також зазначені облаштовані ковзанки.

Автори проєкту наголошують, що перелік місць щоденно поповнюється. За допомогою мапи можна дізнатися, які інші українські населені пункти встановили ялинки та підготували святкові майданчики.

Мапу можна переглянути за посиланням. The post Понад 40 локацій: мапа ковзанок та новорічних ялинок Києва щоденно поповнюється appeared first on WoMo.

Об этом же в других изданиях
goneva.net.ua
У ЗСУ спростували заяву росіян про ''помсту за Макіївку'' » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
goneva.net.ua
Україні пропонують ''38-у паралель'', але корейці про це шкодують » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
goneva.net.ua
Важлива для України заява з Європарламенту » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA