Сша Росія місто Москва Колумбія жертва Нео Сша Росія місто Москва Колумбія

Якою була реакція світу на ''путінське різдвяне перемир’я'' » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі.

Сейчас читают: 191
goneva.net.ua

36-годинне припинення вогню, оголошене Путіним у четвер на період між 6 і 7 січня (час святкування православного Різдва), не залишилося непоміченим у світі, хоча реакція знову була явно не такою, яку він очікував. Деякі коментатори просто висловлюють ставлення до цього кроку Кремля, інші намагаються зрозуміти, що за ним стоїть. "Як іронічно!

Путін віддав розпорядження про тимчасове припинення вогню на лінії фронту в Україні сьогодні, коли російські окупанти зазнали чергової гіркої невдачі в черговій спробі захопити Бахмут.

Цинічні злочинці близькі до розгрому й життєво потребують перегрупування, бо Росія програє", - Світовий Конґрес Українців одним із перших прокоментував подію. На брифінгу для преси у Вашингтоні, округ Колумбія, речника Державного департаменту США Неда Прайса запитали, чи може це припинення вогню бути чимось добрим. «З нашої точки зору, єдине слово, яке це найкраще описує таке рішення - це «цинізм».

Виглядає багато в чому «цинічно», тому що це сталося лише за кілька днів після того, як Москва здійснила атаки в новорічну ніч, на цивільну інфраструктуру України, її громадські центри, після багатьох днів атак на схожі цілі.

Об этом же в других изданиях
goneva.net.ua
США внесли ''суттєві'' зміни в воєнну допомогу для України » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
goneva.net.ua
У РФ прийняли нові недолугі закони щодо міжнародно визнаних територій України » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
goneva.net.ua
У ЗСУ спростували заяву росіян про ''помсту за Макіївку'' » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA