Росія уроки Нео Росія

Що показуватимуть у кінотеатрах РФ замість голлівудських блокбастерів » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі.

Сейчас читают: 566
goneva.net.ua

Стало відомо, що Кремль все ще не втрачає надії перемогти у війні проти України. Навіть попри те, що все давно програно. Тепер же Путін вирішив посилити зомбування власного населення культом загарбництва чужих земель та тероризму мирного населення, щоб з дитинства вирощувати окупантів. На сайті Кремля з'явився указ, у якому Мінкульту наказали показувати у кінотеатрах фільми про війну в Україні, а у школах почати регулярно проводити уроки присвячені цій темі. До 1 лютого Путін чекатиме пропозиції щодо трансляції в кінотеатрах різних документальних фільмів про "СВО, боротьбу з поширенням неонацистської та неофашистської ідеології".

Незабаром у Росії з'явиться ще й фестиваль "патріотичного документального кіно". Тобто він хоче остаточно вбити культуру в країні раз і назавжди, змушуючи авторів знімати картини на тему загарбницької війни, тероризму цивільного населення та ракетних обстрілів мирних міст.

Крім того, до 1 квітня в Росії за наказом Путіна мають створити "громадські простори, арт-об'єкти та шкільні музеї" на честь окупантів і запровадити у російських школах уроки з цієї теми. Фактично, він робить все те, що робив свого часу Адольф Гітлер у Німеччині, схожість дій влади того і цього режиму, стосовно внутрішньої політики та власного суспільства, майже 100 відсотків. До шкіл повернули військову підготовку, від якої відмовилися приблизно 30 років тому.

Тим часом російські окупанти продовжують зазнавати величезних втрат в Україні. За даними на 4 січня, українські захисники ліквідували за добу 720 російських солдатів.

Об этом же в других изданиях
goneva.net.ua
Кулеба розповів скільки країни хараз готові надати ЗСУ сучасні західні танки » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
goneva.net.ua
У Генштабі ЗСУ розповіли про стратегію Кремля » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
goneva.net.ua
На російському телебаченні вже погрожують Польщі ядерним ударом » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA