Україна Росія люди поступки Нео Україна Росія

Пристайка пояснив, чому ніяких мирних переговорів з агресором не буде » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі.

Сейчас читают: 458
goneva.net.ua

Україна не бажає обговорювати поступки в війні, що розпочала Росія, а будь-які пропозиції щодо протилежного будуть зустрінуті негайною негативною реакцією. Про це повідомив посла України у Британії Вадима Пристайка під час інтерв'ю для Newsweek. "Якщо ми зараз зупинимося на будь-яких мирних переговорах, росіяни намагатимуться зберегти захоплені землі, незалежно від того, чого їм вдалося досягти досі.

І більшість із цих сфер є досить важливими. Наприклад, це сухопутний міст до Криму", - сказав Пристайко. Він пояснив, що відразу після початку переговорів росіяни розпочнуть по своїй країні проголошувати перемогу, адже, за словами посла, окупанти не збираються обговорювати мирні плани. "Вони скажуть своєму народу: "Ми закінчили.

Ми зменшили військовий потенціал України через демілітаризацію, ми стали сильнішими, тому що ми маємо більше людей, більше регіонів, більше всього.

І ми показали цим "капіталістичним свиням", що багатополярний світ відновлюється. Так, ми втратили деяких солдатів, але це було заради величі матінки Росії", - пояснив посол. За словами Пристайка, головна задача України зараз донести іноземним партнерам свою відданість звільненню всієї території України, включно з Кримом.

Об этом же в других изданиях
goneva.net.ua
NATO перекидає в Румунію літаки які допоможуть українським засобам ППО » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
goneva.net.ua
У США прокоментували нові теракти росіян проти України » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
goneva.net.ua
Кулеба розповів скільки країни хараз готові надати ЗСУ сучасні західні танки » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA