Росія Росія

У ЗСУ спростували заяву росіян про ''помсту за Макіївку'' » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі.

Сейчас читают: 436
goneva.net.ua

Міністерство оборони РФ назвало ракетний удар по Краматорську «операцією помсти» за удар по місцю дислокації російських військових у Макіївці у новорічну ніч. Про це повідомляли російські ЗМІ.

Росіяни заявили, що «знайшли» у будівлях гуртожитків училищ №28 понад 700 військових і в гуртожитку №47 понад 600. У результаті удару нібито загинули понад 600 українських військових. Зі свого боку речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий спростував цю заяву. «Ця інформація настільки ж відповідає дійсності, як так і дані, що вони знищили всі HIMARS ЗСУ.

Це інформаційна операція Міністерства оборони РФ для внутрішньої аудиторії, у відповідь на успішні дії ЗСУ по ураженню їх великих скупчень особового складу, їх складів та логістики нашими високоточними системами ураження.

У них такої можливості немає, тому самі щось вигадають, самі розповідають та самі вірять у це», - сказав Череватий. Нагадаємо, окупаційні війська РФ у ніч на 8 січня завдали 7 ракетних ударів по Краматорську Донецької області.   Унаслідок ракетного обстрілу пошкоджені та зруйновані два заклади освіти, 8 багатоквартирних будинків та гаражі.

Об этом же в других изданиях
goneva.net.ua
Кулеба розповів скільки країни хараз готові надати ЗСУ сучасні західні танки » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
goneva.net.ua
У Генштабі ЗСУ розповіли про стратегію Кремля » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
goneva.net.ua
На російському телебаченні вже погрожують Польщі ядерним ударом » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA