Україна Україна

Україна отримає французькі легкі танки AMX-10RC » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі.

Сейчас читают: 309
goneva.net.ua

Збройні сили України отримають французькі важкі бронеавтомобілі AMX-10RC, які називають легкими танками.   Очікується, що вони зможуть посилити бойовий потенціал української армії.

Постачання AMX-10RC - це особиста обіцянка президента Франції Еммануеля Макрона українському колегі Володимиру Зеленському. Єлисейський палац поширив інформацію про це після сьогоднішньої телефонної розмови. "Це перше постачання бронетехніки західного зразка для підтримки української армії", - зазначив представник адміністрації Макрона. На цей час невідомі обсяги та терміни постачання.

Але сторони продовжать переговори щодо передачі інших типів броньованої техніки для ЗСУ. Очевидно, передача AMX-10RC стала можливою у зв'язку зі зняттям їх з озброєння французької армії.

Наприклад, кілька місяців тому в Іноземному легіоні прозвітували про повну заміну їх на EBRC Jaguar. Щодо їхньої наявності, то на озброєнні Франції майже 250 одиниць.

Об этом же в других изданиях
womo.ua
Катерина Кухар: Україна зараз має завоювати світовий балетний ринок, адже театри перестають брати на роботу російських артистів womo.ua /1 год назад
goneva.net.ua
Столтенберг: Україна отримає значно більше важкого озброєння » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
womo.ua
Представниця України стала володаркою нагороди «Spirit of Karnaval Award» womo.ua /1 год назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA