Росія Росія

У РФ прийняли нові недолугі закони щодо міжнародно визнаних територій України » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі.

Сейчас читают: 273
goneva.net.ua

Відтепер карти, які заперечують «територіальну цілісність» РФ, класифікуватимуться як екстремістські матеріали. Законопроєкт, внесений до Держдуми Росії після анексії частин чотирьох областей України, вже пройшов перше читання.

Поширення «неправильних» карт пропонується карати так - 15 діб арешту для фізичних осіб, та припиненням роботи або штрафом від 100 тисяч до мільйона рублів для організацій. Антиекстремістське законодавство у Росії поширюється, зокрема, і на релігійні організації, а також на журналістів. Поки що неясно, чи підпадають під дію нової поправки карти, випущені до недавньої анексії українських регіонів.

Зазначається, що для включення карт, що порушують територіальну цілісність РФ, у категорію «екстремістських матеріалів» потрібна наявність у суб'єкта злого наміру.

Об этом же в других изданиях
goneva.net.ua
У США прокоментували нові теракти росіян проти України » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
goneva.net.ua
Кулеба розповів скільки країни хараз готові надати ЗСУ сучасні західні танки » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
goneva.net.ua
У Генштабі ЗСУ розповіли про стратегію Кремля » УкрIнфо - це щоденний огляд останніх новин в України та світі. goneva.net.ua /1 год назад
Показать ещё
Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA