Джилл Байден Юлія Паєвська Сша Казахстан Аргентина Польща Ефіопія Афганістан 8 березня волонтерка нагорода Джилл Байден Юлія Паєвська Сша Казахстан Аргентина Польща Ефіопія Афганістан

Парамедикиня Тайра стала лауреаткою премії Держдепартаменту США

Сейчас читают: 538
womo.ua

Українська волонтерка та парамедикиня Юлія Паєвська, відома як «Тайра», отримала міжнародну премію «Відважні жінки» (International Women of Courage Award) Держдепартаменту США.

Про це повідомляється на сайті Держдепартаменту США. Також у повідомлені вказано, що Юлія «Тайра» Паєвська продемонструвала надзвичайну моральну та фізичну хоробрість, захищаючи Україну від російської агресії.

У 2013 році вона надавала медичну допомогу учасникам Революції Гідності, а з 2014 до 2018 року проводила тактичну медичну підготовку на передовій на Донбасі на чолі добровольчого підрозділу парамедиків «Ангели Тайри». Читайте також: Українська ЛГБТ-активістка Олена Шевченко стала жінкою року за версією TIME Окремо відзначається відеодокументація звірств російських військових у Маріуполі, яку Паєвська таємно зробила на натільну камеру.

Вона встигла передати відео журналістам до того, як росіяни захопили її в полон. Читайте також: «За вагомий внесок»: українська диригентка Оксана Линів отримала нагороду Operа!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA