Анна Федорова Сша Украина місто Маріуполь місто Марії Нео orchestra Анна Федорова Сша Украина місто Маріуполь місто Марії

Оркестр Ukrainian Freedom Orchestra виконає у Берліні твори Сильвестрова

Сейчас читают: 161
vogue.ua

4 серпня в берлінському Концертхаус відбудеться концерт новоствореного оркестру Ukrainian Freedom Orchestra. Українські музиканти виконають твори Валентина Сильвестрова та Фредерика Шопена.

Солісти вечора - зіркове сопрано Людмила Монастирська та піаністка Анна Федорова. Ukrainian Freedom Orchestra був створений цього літа за підтримки Метрополітен-опера та Польської національної опери.

Цей оркестр об’єднує українських учасників видатних оркестрів Європи та України з музикантами оркестрів Києва, Львова, Харкова та Одеси, що були вимушені тимчасово залишити батьківщину через війну.

Турне Європою та США надає можливість їм представити свою країну у світі. Під керівництвом канадсько-українського диригента Кері-Лінн Вілсон оркестр виконає програму, яка включає Сьому симфонію українського композитора Валентина Сильвестрова, що у радянські часи переслідувався за свою нонконформістську творчість; а також Фортепіанний концерт № 2 Шопена.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA